Stockholm i helgen!

Imorgon kl 17.42 bär det av mot Stockholm med X2000. Så gött när man kan köpa biljetter Gbg - Stockholm för 95 kr enkel resa. Tricket är att köpa dem när de släpps ca 3 månader innan avresa, så man måste ha rejäl framförhållning. Ann-Sofie hoppar sen iallafall på i Skövde. Sen blir det sova hos brorsan torsdag till fredag, sedan shopping på fredag. Sedan blir det för Ann-Sofie hemlig aktivitet på fredag kväll. Hennes 30-årspresent från mig, så det är därför det är hemligt. :) Ska bli kul att se om hon blir glatt överraskad eller ej. Tänker inte avslöja mer här nu, för det finns risk att hon kanske läser min blogg.

Ska packa nu innan jag lägger mig. Är redan sen känner jag och jag behöver få mycket gjort på jobbet i morgon så jag får skynda mig att komma isäng om jag ska få några timmar sömn i natt. Ha de!! :)

DM-koncert i Gbg på tisdag!!

Börjar se fram emot DM-koncerten på tisdag. Hoppas att första delen av koncerten blir bättre denna gången än den i Köpenhamn i somras, då ljudet var rätt kasst och sen gör det ju inte saken bättre att i stort sett alla låtarna på nya plattan suger. Wrong är väl helt ok.

Hoppas också att golvet vi beställt kommer innan denna helgen så vi blir klara med renoveringen i vardagsrummet snart, för denna helgen har vi inte mycket planerat.

Nästa helg blir det Stockholmsresa med hemligt innehåll med Ann-Sofie. Hennes 30-årspresent från mig. Ska bli jättekul det med! Kommer vara kul få en hel del tid att tjöta skit som vi brukade göra förr när vi bodde grannar hemma i Skara eller när vi var på Dominikanska i 3 månader. Så om vi inte kommer på något nytt att prata om så finns det alltid gamla minnen man kan prata om. :)

Gillar läget :)

Tänk vad mycket tillfälligheter och val, både medvetna och omedvetna, som tagit en genom livet till dit man befinner sig idag.

Tänk om vissa saker inte hade hänt, jag inte träffat de personer jag träffat eller jag inte gjort de saker jag gjort eller valt en annan väg. Då hade jag kanske inte jobbat med det jag gör nu, jag hade kunnat bo i ett annat land, jag hade kanske fortfarande varit blyg som jag var tidigare, kanske aldrig träffat min älskling Fredrik eller alla andra underbara vänner/kollegor/människor som alla på sitt sätt påverkat/påverkar mig och min väg genom livet. Visst ångrar man vissa saker man gjort, men man lär sig av sina misstag. 

Man kan aldrig veta vad som händer och man kan inte styra livet i alla avseenden, men det jag vet är att jag gillar läget. :)

Benträningen går framåt

Igår var jag på gymmet och tränade. Alltid jobbigt att få tummen ur att komma dit, men har man väl kommit dit känns det bra. Jag sprang och gick om vart annat de 2,5 km på löpbandet som min sjukgymnast rått mig att göra. Förra gången jag sprang och gick på bandet så tog det 24 min och 30 sek. Igår kändes benet ännu bättre så jag gick bara totalt 5 minuter och sprang resten på "rekordtiden" 22 min och 40 sekunder. Så skönt att känna att benet blir bättre och bättre. Kanske kommer jag en dag kunna springa en längre sträcka utan att benet känns ont eller annorlunda på något sätt. Det kommer nog inte bli något Göteborgsvarv någonsin mer för mig, men om jag skulle kunna springa 1 mil i sträck någon gång mer i livet så vore jag jättenöjd. Med de framsteg jag upplever på gymmet nu, så kan det nog inte vara en omöjlighet. Framtiden ser ljus ut på alla sätt. :)

Projekt vardagsrum

Nu har jag inte skrivit på länge pga renoveringen av vårt vardagsrum har tagit mycket tid och man har inte haft någon ork kvar att göra något annat på kvällarna än att slappa i soffan framför TV-n.

Vi har skrapat tapeter, spacklat, slipat och målat väggar och tak samt tapetserat väggarna. Fredrik har byggt om TV-väggen och dragit rör så man kan gömma kablar i väggen. Det hela börjar arta sig, men det är ändå en del kvar att göra. Vi har beställt golvet vi ska lägga in, men det tar 2 veckor innan vi får det, så nu kommer projektet i stort sett stå still tills vi får golvet.

Jag har lite för lite tålamod för att renovera en längre tid. Tycker att 1,5 vecka, trots att det inte alltid varit helt effektiv tid, räcker gott och väl. Dock är man stolt när man ser att det börjar bli ungefär som man tänkt sig till slut och att man varit med och bidragit själv till slutresultatet.

Lite bilder från renoveringen:


RSS 2.0