Snö, snö och mera snö

Var över tre veckor sen jag skrev sist. Har jobbat mycket och även varit hemma i Skara en helg, så det har inte blivit mycket tid över till annat. Ska försöka skärpa mig. Ska berätta om det som hände i Stockholm någon gång också, men inte nu. :)

Om några dagar är det mars månad och det bara snöar hela tiden. Jag tycker det är toppen att vi fått en riktig vinter, för det var verkligen längesedan, men det behöver ju inte snöa varje dag. Det börjar bli tråkigt med snö när det gör att folk blir instängda på tåg i 17 timmar (som min vän Frida och ett antal till råkade ut för), orsakar trafikkaos eller gör att tak i idrottshallar och liknande störtar in pga tyngden från snön. Någon måtta får det vara. Det roligaste av allt är att folk inte tar ner sin julbelysning ute, antagligen pga snön. Det är flertalet hus runtom vårt som har sina ljusgirlanger kvar och även tänder dem varje kväll. Vi har iofs heller inte tagit bort vår runt vår flaggstång och altanräcke, men vi tänder ju dem inte i alla fall. Julen är ju förbi för längesen.

Träffade en läkare på ortopedin i Mölndal i onsdags om mitt ben. Han sade att det verkar vara ok, men att ledbanden är något uttänjda jämfört med mitt andra ben. Han sade att det tar tid att bli helt återställd. Ibland blir man inte helt återställd, men att man ibland genom träning kan kompensera de uttänjda ledbandens funktion. Han rådde mig till att undvika slalom, innebandy och marathon det närmsta året iaf för att inte utsätta knät för onödig påfrestning. "Kontrollerad träning" är det som gäller. Har inte kommit iväg och tränat denna veckan. Får se när jag kan klämma in det. Får iallafall bli en gång i helgen i alla fall.

Tänkte ladda upp några bilder från trädgården, men då ville inte datorn acceptera SD-kortet. Måste starta om datorn för att få det att fungera igen och det orkar jag inte. Går och lägger mig istället. God natt.


Kul men delvis dramatisk Stockholmsresa

Skriver mer om det till helgen då jag har mer tid över...


RSS 2.0