Midsommar imorgon!!

Såå härligt med långhelg och prognosen säger att det ska bli soligt och varmt, vilket bådar gott. Det brukar ju vara dåligt väder annars på midsommar och jag ska inte ta ut något i förskott, utan vi får se imorgon.

Imorgon ska vi ha midsommarfest på altanen här hemma hos oss. Det blev mer populärt än vi hade kunnat tänka oss. Det är jättekul, men vi fick till och med säga nej till att ta med sig mer än en kompis, då vi redan var tillräckligt många. Tror vi kommer bli 16 stycken nu. Som tur är kör vi knytkalas, för det hade varit jobbigt att fixa mat till allihopa. Jag som inte är så duktig på matlagningen heller. Kanske kan fixa rabarberpaj. Får se vad jag hinner med imorgon. 

Sen har vi inget planerat varken lördag eller söndag, så det ska bli underbart att bara kunna göra vad man känner för. Kanske lite trädgårdsarbete kan behövas för det växer så det knakar i rabatterna nu och det är inte bara de fina växterna och blommor som växer tyvärr. Lite jobb på brännan blir det nog också. 

Så gött!!!!!

 


Love conquers all!

Äntligen är sista deadline för deklarationerna passerade på jobbet och det börjar lugna ner sig, lite iallafall, igen. Känns lite som semestern börjat redan, även fast man jobbar fortfarande, men jag kan ju gå hem kl 16 varje dag nu och det var längesen man kunde det. 

Idag är det dags för kronprinsessan Victorias och Daniels bröllop. Jag gillar kungafamiljen, men tycker att det varit på tok för mycket uppståndelse i flera månader inför detta bröllop. Hoppas vädret håller i sig så att de får en fin och minnesvärd dag. Måste vara ovanligt för stockholmarna att typ hela innerstan är avspärrad och bilfri. :)

Det är dock inte en dag enbart i kärlekens tecknen. En god vän ringde till mig och var jätteledsen då hon fått reda på att något fruktansvärt och oförlåtligt hänt.

Hoppas detta kan vara sant:

LOVE CONQUERS ALL!

Idag har vi kört nationaldagloppet på cykel

Jag körde 2,5 mil och F körde 6 mil. Underbart väder, så det var toppenskönt. Gav mersmak, helt klart. Idag är det första gången vi hissar flaggan sedan vi flyttade in i september (om jag minns rätt). En riktigt bra nationaldag.


Premiärtur med Göteborgshjulet idag.

100media_imag024 (MMS)

Premiärtur med Göteborgshjulet idag. Mamma & pappa åkte med. Sen fikade vi på Brogyllens och sen 5 timmar på casinot. Mina föräldrar fick med sig 8000 kr hem, men för mig gick det inte riktigt lika bra.


Köpt texter, på smygöppningen av Porthouse...

100media_imag019 (MMS)

Köpt texter, på smygöppningen av Porthouse på Avenyn,som vi ställt ovanpå de två bokhyllorna. Nu är Tv-rummet fint. :)


Anmält mig till en amatörkör i höst

Snart är det slut på allt stressande på jobbet för att hinna klart allt till deklarationerna skall vara inne senast 15 juni. Ska bli skönt. Känner att man är helt slut och sovit alldeles för lite timmar de senaste veckorna. Idag kände jag mig verkligen som en zombie. Måste lägga mig nu, så jag får mer timmar sömn i natt.

Ser framemot semester och en förhoppningsvis underbar varm och solig sommar. Till hösten kommer jag börja sjunga med i en amatörkör. Det är en sångpedagog som bor några hundra meter från mig som delade ut flyers i grannskapet om sånglektioner och kurser i körsång, så jag hoppade på. Har alltid gillat att sjunga, men min röst är inte tillräckligt bra för att vara solist, men i kör fungerar den bra. De hade inga krav på förkunskaper eller uppsjungning av något slag, så det passar mig perfekt som inte sjungit på länge. Det kommer bli 12 ggr under hösten som vi kommer träna och vi kommer också få lära oss träna våra röster och vår sångteknik för att bli bättre. Ska bli spännande. :) Toppen att det ligger så nära också, så man kommer fort hem. :)

Nu blir det sängen! Natti!

RSS 2.0