Shopping är kul

Konstigt att det kan vara så roligt att shoppa. Har köpt en ny telefon som jag skrev om tidigare, är också sugen på att köpa en ny liten kompaktkamera.

Har också beställt en drillpinne. Som gammal drillflicka och under några år ledare för Skara drillflickor, så kunde jag inte motstå att köpa en för att se om de gamla takterna sitter i. :) Köper den bara för skojs skull. Det var kul att vara drillflicka då när man var mindre, dock var väl inte silvertofsarna på de vita läderstövlarna, den vita plisserade kjolen och den blåa kavajen det snyggaste man kunde ha på sig,  men det var kul ändå. Man slapp ju i allafall de fula små hattarna som vissa drillflickor har på sig. Får se upp nu så jag inte förstör något därhemma om jag ska träna på kast och sådant igen. Får väl förpassa mig till trädgården då. Hihi!


Trädgårdsröj, biltvätt, fotboll, promenad och mys

Det sammanfattar min helg rätt bra. Vi rensade och kantade alla rabatterna, körde mossrivaren på gräsmattan (fattar inte hur man kan få upp 5 stora korgar mossa och ändå finns mossa kvar i gräset), klippte häcken, rensade stuprännor, klippte träd, tvättade bilen (både in- och utvändigt), bytte till sommardäck, såg Häcken spela fotboll på Rambergsvallen, promenerade (upptäcksfärd över bergen mellan Wieselgrensplatsen och Tolered)lagade mat, såg på film och hälsade på vänner. Man hinner rätt mycket på en helg om man bara vill. :)

Nattmänniska

Se nu är klockan alldeles för mycket igen. Det är nattmänniskan i mig som aldrig vill gå och lägga sig för man är som piggast på kvällen och det finns så mycket man vill göra.

Fredrik brukar hjälpa mig komma i säng i tid om han är hemma, för han lägger sig tidigare oftast också för att han ska upp tidigare.  Idag jobbar han dock sent så som du märker så sitter jag här och klockan är efter tolv. Jag har själv jobbat sent idag, men hemifrån, för att jag ska kunna gå hem i tid från jobbet imorgon. Jag kommer bli trött för jag får ju knappt 6 timmars sömn även om jag kastar mig i säng nu. Ok, nu får jag väl bryta så jag iallafall får dryg 5 timmar. :)

God natt!!


Beställt ny mobil!!! :)

Min mobil har några år på nacken, även om jag är nöjd med den så har jag sedan en tid tillbaka börjat bli sugen på att byta. Har kollat på Iphone, Sony Ericsson Vivaz och X10, HTC och flera andra sorter och modeller. Jättesvårt att välja.

Hade några krav på telefonen:
- måste ha FM-radio 
- kunna synka kalender, kontakter och mail med Outlooken på jobbet 
- lätt att surfa på internet med
- relativt bra kamera med autofocus och blixt
- ska gå att spela in små filmsnuttar

Efter flera timmars läsande av recensioner och trådar på diverse forum mm så kom jag fram till att HTC Desire nog är den telefon som är bäst för mig. Så ikväll beställde jag den från Tele2.

Så här ser den ut:


källa: http://www.htc.com/se/product/desire/gallery.html

Skulle ta minst 17 dagar för Tele2 att portera mitt nuvarande nummer och därefter skicka hem den till mig, så jag får allt hålla mig i skinnet ett tag till. Längtar tills den kommer dock. Ska bli kul. Lite prylgalen som jag är, så vill man ha allt nu på en gång.


RSS 2.0