Hur länge ska man behöva vänta...

Nu är nästan allt packat och redo att flyttas. Imorgon kl 14 ska vi träffas allihopa på Nordea på Wieselgrensplatsen för att göra upp en gång för alla. :) Sen går första flyttlasset. Vi tänkte trycka in sängarna i bak i kombin så vi kan flytta in redan första kvällen och aldrig sova mer i lägenheten. Känns spännande men ändå väldigt overkligt.

Vi var i huset och godkände städningen mm för någon timma sen och även om alla rum är tomma nu, så känns det fortfarande som det är deras hus. Jag antar att det krävs att man får dit sina egna möbler och man får börja greja och inreda som man själv vill som det kommer börja kännas som vårt hus.

Ibland undrar man vad det är man gett sig in på. Ibland känner man sig som om man fortfarande är 15 och inte är redo att ta ansvar själv. "Pappa och mamma har hus. Känner mig inte tillräckligt vuxen att ha hus och allt vad det innebär. Det skulle jag aldrig klara". Så går tankarna ibland när man ligger och funderar. I nästa andetag inser man att man ju absolut måste vara vuxen för man närmar ju sig medelåldern med hastiga steg. Huh, sant men säkert. Känns dock bra att det fortfarande är 9 långa år kvar till man fyller 40. Känner inte av någon större 30-årskris. Tycker fortfarande man inte känner sig ett år äldre än 25. Tyvärr märker man att kroppen inte alltid överensstämmer med den bilden. Var kom de celluliterna ifrån. Va! Nästan kärlekshandtag på ryggen. Nä nu får det vara nog. Dags att börja träna ordentligt snart igen eller så mycket knät orkar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0