Livet kan ta slut imorgon, så lev idag!

Visst är det en klyscha att fånga dagen, Carpe Diem, men ooo så sant det är.

Idag har jag blivit påmind om att man kan leva till närmare hundra år eller så kanske livet tar slut imorgon. Man vet ju aldrig.

Träffade en kund idag som fyller 90 år i år och jobbar fortfarande heltid och har järnkoll på sin verksamhet och helt klar i knoppen. Han börjar nu fundera på att lämna över verksamheten till någon släkting men sonen är pensionär, så det är väl i så fall barnbarnet som är mer i rätt ålder. Helt fantastiskt tycker jag att han som 90 åring är så pigg och skärpt.

I nästa stund får man reda på att ens kollega som nyligen passerat 60 årsgränsen ligger för döden i cancer som spridit sig chockartat snabbt under ett halvår sedan första metastasen upptäcktes. För ett halvår sedan fanns endast två små metastaser i nyckelbenet. Sedan har det, trots cellgiftsbehandling, spritt sig oerhört snabbt så nu har doktorerna hittat tumörer i lungorna, hjärnan och ryggraden och de tror att hon knappt kommer överleva helgen. Så hemskt! Man bara gråter när man tänker på det. Stackars underbara BGG! Tänker på dig varje dag!

Glad att hon var med på resan till Jordanien. Hoppas hon har många fina minnen därifrån.
Vi har iallafall många fina minnen av henne. Sluta inte kämpa! Ge inte upp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0