Back in Gbg

Nu är vi tillbaka i Gbg igen. Har inhandlat alla tapeter vi behöver för att göra om tv-rummet. Nu är det bara inspirationen och orken som ska infinna sig för att påbörja arbetet. Tvivlar inte på att det kommer bli fint när det är klart, men det kommer ta ett bra tag att få ordning på allt. Känner mig inte jättesugen just nu, men det kommer väl. :P

På väg hem så inhandlade vi frukt och annat gott men nyttigt, för att väga upp för allt onyttigt vi ätit över julen. Ska försöka komma igång med träningen igen också så man kanske kan gå ner några kilo igen. Vi gick en promenad i kväll men det blev en ganska långsam promenad, då det var isigt i stort sett överallt på trottoarer och gator. Kul att se alla hus och julbelysningar. Får bli mer svettig träning imorgon.

Slappar nu i soffan i morgonrocken efter en skön dusch. F spelar nya spelet Dragon Age som verkar vara ett spännande spel. Gött att vara ledig!

Ser fram emot nyår nu. Har inte tänkt på tidigare att det ju är decennie-skifte detta nyår, men det känns inte lika stort efter att man har firat ett millennieskifte för 10 år sen. Rejält firande hoppas vi ändå på, då det blir både 30-årsfirande av Frida och nyårsfirande. Svårt att bestämma vad man ska ha på sig. Lång lila tight sammetsklänning eller kort svart partyklänning. Får se vad som känns rätt på torsdag. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0